vineri, 20 august 2010

infO Oferte Asus G1 Gaming

Asus G2-A1 Gaming

Cand ai contact cu un asemenea laptop poti fi sigur ca tot ce stiai tu despre it si toate cunostintele tale in materiede laptopuri se cam zdruncina din temelii. G2-A1 Gaming Incearca-l si tu si nu vei regreta nu este un laptop asa cum ar trebui sa fie dupa infatisare, sau cel putin nu a fost creat pentru fraze de genul :
" cable free " sau "internet oriunde". Nu frate pe G2-A1 Gaming nu-l iei la padure si navighezi pe h5. NU ! pe G2-A1 Gaming montezi tot ce inseamna mausuri X7 cu 2000 de DPI si un jock tare, cel mai tare posibil, o sticla de .... cola ,si unu si altu e bun, si baga frate toata noaptea de nu-ti mai vezi tastatura a doua zii.

E robust cu carcasa sa de metal slefuit, cu cele 4,5 kg cat cantareste, cu lcd de 17,1" si dimensiuni anormale pentru un laptop (40 x 30 x 4.5 cm), pare un adevarat cavaler medieval pregatit parca pentru un turnir.
Primul contact cu tastatura, una normala de altfel, iti da fiori placuti si esti gata sa incepi aventura. Pana si ledurile mari ale hardului pozitionate pe lateral dau inpresia ca acolo va avea loc un eveniment supranatural la care TU, impreuna cu Intel® Core™2 Duo Processor T7300 2ghz ,2gbRAM DDRII 667MHz,NVIDIA GeForce 8600M GT GPU, External 256MB GDDR3 VRAM directX 10 si HDD 160gb hitachi 5400rpm cu care este dotat ve-ti lua parte.
Este deosebit fata de laptopuri obisnuite si mai ales pentru jocuri este un echipament excelent.
Postare inscrisa in competiția BLOGWARS
Inscriete si tu !!! pe www.blogwars.ro

5 comentarii:

  1. pffff, dar articolul tau este pe masura concursului? fara spatiu intre cuvinte, fara virgule etc etc.inainte sa-mi critici articolul redacteaza-l pe al tau corect gramatical

    RăspundețiȘtergere
  2. scz, am gresit destinatarul:D

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc pentru incurajare si pentru mesaje.:))

    RăspundețiȘtergere
  4. te dai mare ca scri despre mine, ca faci shoot:D vrajeli de cocalar de 2 ani

    RăspundețiȘtergere
  5. ALOOO!!! Tovarase, macar eu nu scriu singur comentari pe blogul meu ca tine sa fac lumea sa creada ca sunt interesant.

    RăspundețiȘtergere